środa, 2 kwietnia 2014

uwielbiam

kasza manna gotowana z jabłkiem, przyprawą do piernika, otrębami i lnem mielonym, podana z ricottą i syropem klonowym





Nareszcie śniadanie o przyzwoitej konsystencji :P i smaku, o nieziemskim smaku!
Jeżeli ktokolwiek trzymał za mnie wczoraj chociaż przez ułamek sekundy kciuki to dziękuję, przydały się :*

6 komentarzy:

  1. Pysznie! A ja znowu sobie wypominam, że zapominam lnu dodawać do śniadań.
    Trzymałam! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Rzeczywiście wygląda na bardzo gęstą :) Pysznie! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo fajnie ją podałas <3 I zachęca *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Gęsta manna i przyprawa do piernika :D Już ja lubię :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Lubię wersję z jabłkiem baaardzo :)

    OdpowiedzUsuń