prażona kasza manna gotowana z jabłkiem, cynamonem, lnem mielonym, otrębami i częścią serka wiejskiego, podana z czekoladą, resztą serka i powidłami (potem)
Miseczkowe z jabłkiem chyba nigdy mi się nie znudzą... Połączenie klasyczne, ale najlepsze.
Ile cynamonu <3
OdpowiedzUsuńO tak jabłko z cynamonem i jeszcze z wiejskim nigdy się nie znudzi , bo jeeest pyyyszne <3
Co daje takie prażenie? Bo ja nigdy z lenistwa tego nie robię, a słyszałam, że warto. :)
OdpowiedzUsuńJabłuszko zawsze spoko. ;)
Prażenie wydobywa świetny smak :)
UsuńKocham mannę! A skoro prażenie jeszcze polepsza smak to muszę tak zrobić ;)
UsuńA ja dzisiaj ugotowałam owsiankę z jabłkiem i cynamonem :)
OdpowiedzUsuńPrażenie manny w ogromnym stopniu zmienia i podbija jej smak. Taka wersja smakuje mi najbardziej :)
Skoro tak, to muszę kiedyś spróbować taką prażoną :)
Usuńjeśli w czymś jest cynamon to musi to być pyszne :)
OdpowiedzUsuńPropozycja. Codziennie rano o 5 przyjeżdżaj do mnie, rób mi śniadanie ;D
OdpowiedzUsuńidelana <3
OdpowiedzUsuń