poniedziałek, 12 maja 2014

puszysta owsianko-manna


owsianko-manna z bananem, ubitym białkiem, lnem, ricottą i powidłami



Niebiańskie. Po prostu, wyszła idealna. Puszysta, aksamitna, lśniąca na powierzchni. Słodycz uzyskana dzięki bananowi przełamana kwaskowymi powidłami. Do powtórki, koniecznie.

Zaczynamy kolejny tydzień. Ja mam co do niego szczególne plany, ale to może podzielę się nimi,  gdy mi się uda je zrealizować.. ;)

10 komentarzy:

  1. Takie chmurki to ja wręcz kocham <3
    Już jestem ciekawa niespodzianki : D

    OdpowiedzUsuń
  2. Za łączenie manny z owsianką biorę się od początku mojej blogowej kariery i jakoś mi nie wychodzi. Wygląda pysznie. :)
    Realizacji planów życzę!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. * Co do płatków kasztanowych: nie umiem do niczego przyrównać, bo kasztany mają wyjątkowy smak. W każdym razie są słodziutkie i przepyszne. :)

      Usuń
  3. Nigdy nie robiłam owsianko-manny ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. wygląda mega delikatnie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. owsianko-manna uwielbiam!
    z takimi dodatkami na pewno była jeszcze pyszniejsza! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Pysznie delikatnie wypelniony super kubek <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgadzam się niebiańskie ♥

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale kremowa *.*
    Takiej słodyczy z rana nie sposób sobie odmówić <3

    OdpowiedzUsuń