kasza pęczak z jabłkiem, burakiem, otrębami, lnem, cynamonem, serkiem wiejskim i migdałami
Burak z obiadu, a powinnam urozmaicać dietę. Smakowało!
Przerzucam się póki co na całe migdały, bo ponoć mają więcej wartości odżywczych, gdyż nie są poddawane tej całej obróbce. Co prawda wygląd nie jest już tak efektywny i nie mogę poczuć smaku migdała z każdą łyżką, ale... :)
Mnóstwo rzeczy w tym tygodniu. Brak czasu na cokolwiek, ale dam radę!
jaki kolorek! *-*
OdpowiedzUsuńu mnie tez ciężki tydzień ale damy radę :*
Pyszotka. Chętnie bym jadła takie buraczane śniadanka, ale nie mam cierpliwości do gotowania buraków.
OdpowiedzUsuńPowodzenia! Dasz radę, ja też, mam nadzieję. :)
3mam kciuki!
OdpowiedzUsuńBuraków wyjątkowo nie lubię ale ten kolor...cudo!
OdpowiedzUsuńale to fantastycznie i smakowicie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńTen kolor *.*
OdpowiedzUsuńObłednie wyglada i napewno byl oblednie smaczny <3
OdpowiedzUsuń