wtorek, 13 maja 2014

pęczak buraczany

kasza pęczak z jabłkiem, burakiem, otrębami, lnem, cynamonem, serkiem wiejskim i migdałami





Burak z obiadu, a powinnam urozmaicać dietę. Smakowało!
Przerzucam się póki co na całe migdały, bo ponoć mają więcej wartości odżywczych, gdyż nie są poddawane tej całej obróbce. Co prawda wygląd nie jest już tak efektywny i nie mogę poczuć smaku migdała z każdą łyżką, ale... :)

Mnóstwo rzeczy w tym tygodniu. Brak czasu na cokolwiek, ale dam radę!

8 komentarzy:

  1. jaki kolorek! *-*
    u mnie tez ciężki tydzień ale damy radę :*

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszotka. Chętnie bym jadła takie buraczane śniadanka, ale nie mam cierpliwości do gotowania buraków.
    Powodzenia! Dasz radę, ja też, mam nadzieję. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Buraków wyjątkowo nie lubię ale ten kolor...cudo!

    OdpowiedzUsuń
  4. ale to fantastycznie i smakowicie wygląda! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obłednie wyglada i napewno byl oblednie smaczny <3

    OdpowiedzUsuń