orkiszowe kluski z serka wiejskiego podane z bananem, orzechami włoskimi i sosem karmelowym Walden Farms
PRZEPIS
-90g serka wiejskiego lekkiego
-jajko
-40g mąki orkiszowej
-łyżeczka lnu
-słodzidło
-cynamon
Wszystko wymieszać, odstawić na 5 minut. Kłaść łyżką na gotującą się wodę i gotować od chwili wypłynięcia klusek ok.
KCIUKAJCIE PROSZĘ
Kciukam, będę kciukać tak mocno, aż mi kciuki odpadną. Powodzenia :*
OdpowiedzUsuńKciukam bardzo, bardzo mocno :*! :D
OdpowiedzUsuńI ja też te kluchy muszę zrobić :]
Kciukam dzisiaj za wszystkich maturzystów, a za blogosferę to już szczególnie! :)
OdpowiedzUsuńPowodzenia:)! Ja również trzymam kciuki:)
OdpowiedzUsuńno czyli muszę spróbować! ;)
OdpowiedzUsuńWiedz, że kciuki przez wszystkie dni pisania matur masz u mnie zapewnione! :)
OdpowiedzUsuńkciukałam, kciukałam! A kluski na pewno naładowały Cie wiedzą! :P
OdpowiedzUsuńKciuki były, modlitwy były, musiało być dobrze!
OdpowiedzUsuńA klsuki robię :D
jeeej, jak się cieszę, że Ci smakowły te kluseczki :)
OdpowiedzUsuńcały dzień trzymałam kciuki za wszystkich więc musiało pójsć dobrze :)
Kciukałam cały dzień :*
OdpowiedzUsuńTe kluski jeszcze przede mną!
OdpowiedzUsuńKciuki zaciskam, będzie dobrze!:)
I mnie się klusek zachciało!
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że poszło dobrze, a już teraz życzę powodzenia jutro!
Kciukałam i kciukam już od dawna ;) Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze i jutro też tak będzie xx
OdpowiedzUsuńA kluski na pewno wypróbuję, bo ostatnio jadam je dość często!
Ja też trzymam kciuki za maturę, ale już teraz mogę Ci powiedzieć, że będzie dobrze. A przepis bardzo mnie zaintrygował :)
OdpowiedzUsuń