Kolejne podejście do dyni, zdecydowanie bardziej udane ;)
dyniowy gotowany sernik nadziany gorzką czekoladą
PRZEPIS
-serek wiejski (u mnie lekki)
-ok. 100ml mleka
-czubata łyżka budyniu
-łyżeczka lnu
-słodzidło
-cynamon
-cynamon
+ puree z dyni, czekolada
Serek wiejski postawić na ogniu ze słodzidłem. Gdy zacznie się lekko gotować, wlać mleko z lnem i budyniem, cały czas mieszając. Dodać puree z dyni wg uznania, gotować do zgęstnienia.
Jaki kolor!
OdpowiedzUsuńMówiłam, że nie ma co się zrażać do dyni :D
OdpowiedzUsuńpołączenie dyni z nabiałem to mój jedzeniowy crush .__.
OdpowiedzUsuńU mnie też dziś gotowany dyniowy :)
OdpowiedzUsuńKolor ma obłędny!
Le się zgrałyście :)
UsuńWszystko co ma w sobie dynie jest boskie <3
OdpowiedzUsuńUwielbiam serniczki, Twój jest genialny! *.*
OdpowiedzUsuńKolejny serniczek dyniowy z wiejskiego dziś widzę :]
OdpowiedzUsuńIdealny :)
o jeej, no obłędny kolorek ma :)
OdpowiedzUsuńzakochałam się w tym serniczku *.*
OdpowiedzUsuńuwielbiam Twoje wariacje na temat serka wiejskiego :) dzisiejszy serniczek ma cudowny kolor!
OdpowiedzUsuńswietnie Ci wyszło *.*
OdpowiedzUsuńPyszny serniczek :)
OdpowiedzUsuńAle ja dawno serniczka nie jadłam! :O Boski :)
OdpowiedzUsuńNiedługo Twoja znajomość z dynią przeistoczy się w miłość! :D
OdpowiedzUsuń