owsiane dyniowe scramble podane z jogurtem naturalnym
PRZEPIS
-50g płatków owsianych
-puree z dyni
-białko
-słodzidło, cynamon
Płatki ze słodzidłem zalać na noc wrzątkiem. Rano połączyć masę z puree i ubitą pianą z białek. Smażyć na odrobinie tłuszczu.
serio jak jajecznica :D
OdpowiedzUsuńale i tak musiało być pysznie :)
Ważne, że pewnie smakowało świetnie! :)
OdpowiedzUsuńNie musi wyglądać, musi smakować! :D
OdpowiedzUsuńWażne, że dobrze smakuje :D
OdpowiedzUsuńPrecz z angielskimi nazwami, jest prawdziwa polska jajecznica. Nie wątpię, że smakowało pysznie! :)
OdpowiedzUsuńa ja tam lubię takie brzydkie śniadania bo z reguły są po prostu najsmaczniejsze :D
OdpowiedzUsuńJa też w końcu muszę zrobić scrumble! Mam nadzieję, że wyjdzie :D Chociaż taka Twoja wersja też mi się podoba :)
OdpowiedzUsuńJeżeli smakowało, to śniadanie udane! <3
OdpowiedzUsuńNajważniejsze, że smakowało :)
OdpowiedzUsuńmoje też wyglądało jak jejeczniczka ale było smaczne :)
OdpowiedzUsuńJeśli dyniowe to nawet jeśli nie wyglądają musiały smakować bosko ;-)
OdpowiedzUsuńJa tam lubię takie "nieudane" cuda ! :D
OdpowiedzUsuńw kazdym razie jest super <3 !
OdpowiedzUsuńMoje pierwsze się spaliło i do tej pory go nie powtórzyłam :P
OdpowiedzUsuńCo ty, te scramble jest idealne ! ;)
OdpowiedzUsuńObojętnie czy jest to scramble czy nie, ale wygląda świetnie :D
OdpowiedzUsuń