niedziela, 26 października 2014

COŚ.

Nie pytajcie czemu i jak powstało właśnie to, bo bladego pojęcia nie mam.. :P

dyniowa owsianka z patelni z wiórkami kokosowymi podana z jogurtem naturalnym i cynamonem

Przepis banalnie prosty: odpowiednią ilość puree z dyni wymieszać z łyżeczką miodu, następnie dorzucić do tego płatki i wiórki, wymieszać, w razie potrzeby dodać odrobinę mleka i odstawić na 5 minut. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i smażyć, a po kilku minutach powstanie takie właśnie coś :D

11 komentarzy:

  1. Fajne te twoje scramble i w dodatku wegańskie ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest z miodem, więc nie jest wegańskie + jest z mlekiem.

      Musiało być smaczne to Twoje COŚ :)

      Usuń
  2. robiłam podobne i bardzo mi smakują :3

    OdpowiedzUsuń
  3. To COŚ jest genialne! Takie cosie to mogłabym codziennie jeść :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetna konsystencja! I do tego dyniowe :D

    OdpowiedzUsuń
  5. ja to bym to zjadła z chęcią :)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie mam pojęcia dlaczego, ale takie spontaniczne śniadania z reguły wychodzą najsmaczniejsze :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ależ to przecież dobrze wygląda, i to mnóstwo cynamonu :P

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale wygląda super smakoicie <3 !

    OdpowiedzUsuń
  9. Już na miniaturce moją uwagę przykuła ta duża ilość cynamonu! A myślałam, że tylko ja jak daję przyprawy to nie odrobinę, a zawsze sporą ich ilość :D

    OdpowiedzUsuń