czwartek, 20 marca 2014

gęsto!

śmietankowo-budyniowa owsianka gotowana z bananem i cukinią, podana z ricottą, wiórkami kokosowymi i syropem klonowym







Troszkę słońca i jak pięknie robi się na świecie.. :) Nie mogłoby być tak zawsze?! Sama muszę sobie odpowiedzieć, że chyba jednak nie, bo wtedy byśmy tak tych promieni nie doceniali. Zawsze tak jest. Docenimy, gdy stracimy i zatęsknimy.


6 komentarzy:

  1. Uwielbiam owsiankę z cukinią :) Do tego moja ukochana ricotta i wiórki kokosowe. Pysznie rozpoczęłaś ten pogodny dzień :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękuje za miłe słowa :)
    Po prostu, przeczytałam na asku jednej, znanej śniadaniowej bloggerki, ze wchodzi na niektóre blogi "dla beki", bo są nudne nic w nich nie ma. Taka moja mała odpowiedź :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jakoś nie podchodzi mi owsianka z cukinią :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Idelana z cukinią uwielbiam <3 Boże ta owsianka jest moja porywam <3

    OdpowiedzUsuń
  5. tak dawno nie jadłam cukinii, że już zapomniałam jak smakuje :< ale wiosna nadchodzi, a wraz z nią cukiniowy sezon, więc będę nadrabiać :D pyszna owsianka!

    OdpowiedzUsuń