Gdy tylko otworzyłam paczkę od BIO-KRAINY, wiedziałam, że szybko wypróbuję ten produkt... :P
MAKAO, CZYLI BEZGLUTENOWA CZEKOLADA DO PICIA SŁODZONA KSYLITOLEM
Skład: ksylitol 58%, kakao 35%, lecytyna rzepakowa 4%, cynamon, kardamon, różowa sól himalajska, naturalne aromaty (pomarańczowy, waniliowy).
Boskie w smaku, naprawdę! Aromatyczne, lekko słodkie, o wyraźnym posmaku czekolady (tu dodatek soli robi swoje :)). Próbowałam solo, czyli 2 łyżeczki zalane mlekiem, ale bardziej pasowała mi moja wymyślona "mikstura": porządna łyżeczka kakao, łyżeczka kawy Inki, odrobina słodzidła-zalać wrzątkiem ok. 3/4 kubka, resztę uzupełnić mlekiem. Piję codziennie, bo jak mnie znacie, są to całkowicie moje smaki :D
ja przynoszę tartę z borówkami, a Ty mnie w zamian częstujesz kakao, mamy deal :)?
OdpowiedzUsuńej ej, a jak dorzucę coś od siebie to mnie przygarniecie?
UsuńPiękna, z Tobą każdy deal wchodzi w grę :D
UsuńEwa jeśli to tylko będzie na słodko, to zawsze! :)
Ja też mam blisko, jak coś to też mogę dołączyć się do waszego grona :D
Usuńzapraszamy :D
UsuńTaką czekoladę piłabym codziennie i to nie jeden raz :D
OdpowiedzUsuńJa zawsze piję Inkę z dodatkiem kakao :D Piątka!
OdpowiedzUsuńTeż bym od razu próbowała, zazdroszczę :D
OdpowiedzUsuńMmm, fajne to makao! :) Ale Twoja mikstura jeszcze lepsza <3
OdpowiedzUsuńTo co, kiedy mam wpadać na makałko? :D
OdpowiedzUsuńnajlepiej jak najwcześniej, bo niebawem zabraknie, rodzina wspomaga :P:*
Usuń