poniedziałek, 17 lutego 2014

banan, szpinak i cytryna

owsianka z koktajlem bananowo-szpinakowym z jajkiem i ciastem cytrynowym (babcinym!)






To ciasto było PYSZNE! Wilgotne, nie za słodkie, zresztą moja babcia zawsze powtarza, że woli nie dosłodzić niż przesłodzić ;) Dość mocno cytrynowe, świetnie łączyło się ze szpinakiem. Chyba następnym razem, gdy będę robić szpinakową to dodam soku z cytryny, a co!

5 komentarzy:

  1. To łączenie smaków w Twoim wydaniu, mnie zadziwia ;) No ale muszę spróbować ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ciekawy pomysł i bardzo apetyczny. :)
    Będę obserwować Twojego bloga.

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetna owsianka bardzo zachęca do sprobowania <3

    OdpowiedzUsuń
  4. bardzo pomysłowa owsianka! ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. w życiu bym nie wpadła na takie połączenie, ciekawe! może kiedyś się odważę :)

    OdpowiedzUsuń