wtorek, 23 września 2014

na jesień

kasza jaglana z jabłkiem, cynamonem, kremem fasolowo-czekoladowym i ricottą


Przepraszam za nieregularną obecność, ale chyba tak to właśnie będzie teraz wyglądało. A to ze względu na brak czasu, innym razem zaś zdjęcia wychodzą takie, że aż wstyd dodawać. 
Choróbsko dopadło i mnie... Cóż, zaczynam jesień tak, jak należy... ;)

20 komentarzy:

  1. Ten krem <3
    Kochana dużo zdrówka ;*

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie masz za co przepraszać. Specyficzny czas dla ciebie, więc są pewne priorytety :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja też zaczynam jesień chorobą! :(
    Nominowałam Cię do versatile blogger, szczegóły u mnie :*

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten krem fasolowy wygląda zupełnie jak nutella! Znajdzie się chociaż łyżeczka dla mnie ;>?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zapowiedz godzinkę wcześniej to i cały słoik się znajdzie :*

      Usuń
  5. Ty mi się kuruj tam! Bo w sobotę impreza! I Masz być zdrowa!

    OdpowiedzUsuń
  6. Jaki wstyd? Pysznie wygląda :)
    Zdrówka :*

    OdpowiedzUsuń
  7. Nic dodać, nic ująć! :) Po prostu świetne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dawno nie jadłam kaglanej, a twoja prezentuje się niezwykle apetycznie ^.^

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda przepysznie :) Zdrowiej kochana :*

    OdpowiedzUsuń
  10. ten kreeeem *-* chcę go!
    zdrówka :*

    OdpowiedzUsuń
  11. podoba mi się ten krem fasolowo-czekoladowy ;) używasz fasoli z puszki czy tej "prawdziwej"? ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Z puszki - tu się kłania moje wygodnictwo ;)

      Usuń
    2. akurat tutaj Cię rozumiem ;p i zrobię sobie taki krem, oczywiście z fasolą z puszki ;)

      Usuń
    3. Smacznego! Nie pożałujesz na pewno :) Jeśli mogę coś polecić, to fajnie dodać banana lub daktyle - naturalna słodycz ze świetnym posmakiem :D

      Usuń
    4. dziękuję za radę, na pewno skorzystam jeśli będzie za mało słodki ;)

      Usuń
  12. Krem fasolowy wygląda idealnie w tym śniadaniu! :)

    OdpowiedzUsuń