poniedziałek, 8 września 2014

czekoladowe doładowanie na pożegnanie

krem brownie fasolowo-bananowy z pestkami dyni

PRZEPIS
-puszka (220g po odsączeniu) czerwonej fasoli
-łyżka kakao naturalnego
-banan
-troszkę mleka
Fasolę opłukać, potem zblendować ze wszystkim. Wstawić do lodówki.

Banalnie proste, a jakie pyszne. 
No to w drogę. Lunchbox naszykowany, kanapki też. Ostatnie podrygi wakacji, chociaż przecież nie będzie wolnego, bo to wszystko w ramach nauki, ale jednak w przyjaźniejszej formie ;) Trochę się stresuję, tak wewnętrznie, a sama nie wiem czym. Bałtyku, nadchodzimy!

13 komentarzy:

  1. Będzie dobrze. Nie ma się czego bać. Trzeba tylko wyluzować! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Baw się dobrze nie stresuj!
    A krem zapisuję do wypróbowania!

    OdpowiedzUsuń
  3. No to oby wyjazd się udał, a obawy okazały się zbędne! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Czekoladowo - najlepiej! Miłego wyjazdu! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Szerokiej drogi! Będzie dobrze :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Co powiedzieć? Napakowałaś się magnezem ;)
    No i... udanych wakacji :D

    OdpowiedzUsuń
  7. krem genialny jest *-*
    baw się dobrze :*

    OdpowiedzUsuń
  8. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń