dyniowa jaglanka z ciecierzycą, siemieniem lnianym, cynamonem, imbirem i serkiem naturalnym
Imbir od Bio-krainy trochę czekał, ale wreszcie się doczekał. Bardzo intensywny w smaku, wystarczyła szczypta na dosłownie końcu łyżeczki, by imbir było czuć wyraźnie. Będę wykorzystywała teraz do potraw, bo zbliża się pora na rozgrzewające przyprawy :)
dynia i imbir, jeszcze cynamon = love, love :)
OdpowiedzUsuńJak jesiennie ;) jaglana z ciecierzycą? To chyba dobry pomysł, a zwłaszcza w dyniowym wydaniu :)
OdpowiedzUsuńImbir <3 i do ciast i do mięs! ;)
OdpowiedzUsuńale wszyscy kuszą tymi dyniami ! :)
OdpowiedzUsuńoj, juz czuć jesień ;)
OdpowiedzUsuńUwielbiam ten intensywny i wyrazisty posmak imbiru - musiało smakowac pysznie ;)
OdpowiedzUsuńkolejna osoba je coś z dynia! muszę i ja co ugotować :)
OdpowiedzUsuńhttp://provethem.blogspot.com/
prosto a jak pysznie:)
OdpowiedzUsuń