poniedziałek, 3 listopada 2014

Dzień 3.

granola z patelni z ziarnami "Cynamonowy Raj" podana z dyniowym jogurtem, lnem i cynamonem


Dziękuję za słowa otuchy pod poprzednim postem ;) I przepraszam za wczorajszą nieobecność.
Dzień 3: 4/10

14 komentarzy:

  1. wszędzie gdzie pojawia się granola jest smacznie ;) nawet w zwykłym jogurcie ;) przepraszam, ten jest zwykły, bo dyniowy! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. granoli zawsze mówię tak! :>

    OdpowiedzUsuń
  3. No i jestem głodna przez Ciebie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja w weekend piekłam zapas dyniowej granoli! :)
    Z jogurtem najlepsza :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Domowa granola najlepsza! Choć ja najbardziej lubię z serkiem wiejskim ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Prosto, a jak przepysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę sobie granolę usmażyć. Zdecydowanie tak. :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Żadne kupne płatki nie są w stanie dorównać domowej granoli :)

    OdpowiedzUsuń
  9. uwielbiam zapach domowej granoli, dlatego bardzo zazdroszczę :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Uwielbiam granole z patelni, szczególnie kiedy rano nie ma się zbytnio czasu na stanie przy kuchence a ma się ochotę na małe co nieco :D
    Ten jogurt <3

    OdpowiedzUsuń
  11. dyniowy jogurt i musli to moje jesienne "szybko i satysfakcjonująco" :)

    OdpowiedzUsuń