wtorek, 22 września 2015

425. karobowe brownie

Nie umiem fotografować ciast. A z pudełek jadam nawet w domu.... Tak smakuje mi najbardziej-zrobione dzień wcześniej, leżakuje przez noc w lodówce, nabiera smaku. Karob w wypiekach lepszy od kakao!

karobowe buraczane brownie

10 komentarzy:

  1. Wiem, że to brownie smakowało cudnie ze względu na buraka i karob. I chociaż nie cierpię jeść z pudełek, dla Twojego zrobiłabym wyjątek ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ej, chciałam napisac dokładnie to samo, że tak jak z pudełek jeść nie lubię, tak takie ciacho bym wszamała :D

      Usuń
  2. Lubię posmak karobu, także to ciacho do mnie przemawia! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Też uwielbiam karob w wypiekach i plackach czy gofrach - chyba najbardziej, w owsiankach tak różnie... :) Z pudełka czy z talerza - przecież najważniejszy jest smak ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mówisz, że karob lepszy w wypiekach od kakao? Muszę to sprawdzić! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie jadłam takiego brownie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. wypieku z karobem jeszcze nie robiłam ! :) ale wierze, że było mega smacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgadzam się, karb jest bardziej aromatyczny i dodaje ''tego czegoś'' ciastu ^^ Eee tam, chyba każdy ma jakieś dziwactwa zwiazane z jedzeniem :P



    http://worshipingmornings.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  8. o tak. uwielbiam :)
    mam nadzieje ze u Ciebie lepiej :*

    OdpowiedzUsuń